Fischer RC4 The Curv 2019/2020
Fischer RC4 The Curv 2019/2020

Fischer RC4 The Curv 2019/2020

Proizvajalec: Fischer
Šifra: A08019
Stanje zaloge: Na zalogi
Spletna cena: 999,99€ 849,99€
Cena brez DDV: 696,71€
* Dolžina:

* Vezi:


BREZPLAČNA MONTAŽA VEZI

- ( več info )

*
Dolžina čevlja:

*
Teža:

Kos:  
   - ALI -   

Popolna novost, optimalen zavoj - The Curv.

Fischer predstavlja povsem novo inovativno linijo smuči v razredu race. Top model nove linje je RC4 The Curv. Praktično gre za najboljši približek opremi, ki se uporablja pri tekmovalcih v svetovnem pokalu. The Curv je precizno razvita smučka za poznavalce in izjemno zahtevne smučarje – iz najboljših materialov.

Tehnologija TRIPLE RADIUS omogoča dinamiko v zavojih, ki jo do sedaj še nismo srečali. Trojni radij omogoča visoko kontrolo prenosa moči skozi celoten zavoj. Čista linja, ekstremna natančnost in visoki pospeški ob koncu zavoja. Progresiven stranski lok omogoča, da ima smučka pri vsaki dolžini svoj značaj. Torzijska nestabilnost je največji sovražnik nadzora pri smučanju. Tehnologija DIAGOTEXT TM je zelo znana inovativna rešitev, ki se že uporablja pri tekmovalnih smučeh. Diagonalno postavljena karbonska mreža po celotni površini smuč zagotavlja najboljšo torzijsko stabilnost. Poleg tega k stabilnosti pripomorejo že znane tehnologije, kot so Sandwich konstrukcija iz mešanice bukovega in topolovega lesa, dvojna 0.8 titanium ojačitev in sidewall. Za maksimalno moč in stabilnost v zavojih. Dvodelne CURV BOOSTER podložne plošče omogočajo izjemno hitre reakcije in optimalen prenos moči na robnike. World Cup predpriprava drsne ploske (vrezana struktura) in robnikov za maksimalne hitrost. Atraktiven design zaključuje rumeno obarvana drsna ploskev.

Pomislite na trdo, svežo pripravljeno progo v zgodnjih jutranjih urah. Vožnja kot po tirnicah, škrtanje snega, vroči robniki -  čisti adrenalin in polna koncentracija, to je optimalen zavoj! Ampak kaj je popoln zavoj? Kako izgleda, kako mora biti smučka konstruirana da dosežemo absolutno najboljši zavoj. Ta vprašanja so si pri razvoju nove linije THE CURV zastavljali smučarske legende Hans Knauss, Mike von Grünigen in Kristian Ghedin

smuči
Geometrija 120 - 74 - 104
Radij 18m / 178cm
Vezi RC4 Z13 Freeflex
Teren 100% ON
Nivo znanja (1-10) 9 - 10

Komentirajte

Vaše ime:


Vaš komentar: Opomba: Obrazec ne pretvarja HTML kod!

Ocena: Slabo           Dobro

V spodnje polje prepišite varnostno kodo s slike:Ključne besede: Fischer, RC4, The Curv, 2019/2020

Potrebujete nasvet ob nakupu?

Zastavite vprašanje, odgovorili vam bomo.

031 866 355 - KITE & FUTSAL
041 735 302 - SKI & BIKE
E-mail: info@skite.si

 

Dostava

Izbrane izdelke vam pošljemo po pošti na vaš izbran naslov ali pa jih osebno prevzamete.

Plačila

V spletni trgovini vam nudimo plačilo po povzetju in plačilo po predračunu.