Blade Trigger 5. generacija 10m (2013)

Blade Trigger 5. generacija 10m (2013)

Proizvajalec: Blade
Šifra: 2013bltr
Stanje zaloge: Na zalogi
Spletna cena: 949,00€ 549,00€
Cena brez DDV: 450,00€
Kos:  
   - ALI -   

Trigger navdušuje riderje da premikajo meje že od 2009, peta generacija še bolj navdušuje kot njegov predhodnik. Ohranili smo ugled kajta z izjemno hitreim zavijanjem in zabavno dostavo moči, ki vas poziva da se igrate z njim. Ne pričakujte kajta, ki ga samo parkirate v rob okna in se peljete, Trigger bi bil užaljen če bi ga uporabljali samo zato. Visoko zmogljive sposobnosti kajta vam pustijo, da postavite kajt točno tam, kamor in kadar ste ga hoteli.

2013 Blade Trigger - Kite2013 Blade Trigger - Wave Riding

Peta generacija Triggerja je šla skozi renovacijo konstrukcije, da kajt leti bolj v robu okna, kar občutno poveča vertikalni pop, posledično tudi veliko večji hangtime in lažjo vožnjo v veter. Najbol opazna sprememba je na koncih kril kajta, kjer je bila razdalja med »komolci« skoraj podvojena, kar drastično še poveča stabilnost kajta in tako odličen občutek na baru. To je pripomoglo tudi k boljšemu drsenju kajta z vetrom, kar je idealno za vožnjo na valu in repozicioniranje kajta po visokem skoku.

Mogoče je težko je vidno s prostim očesom, ampak 5. generacija ima bolj strm in globok profil od prejšnjega modela, kar poveča moč, pop in posledično hangtime. Občutili boste ko ga boste prvič vozili.

Ko je Triggerjev 3 strut-ni sistem bil prvič predstavljen pred štirmi leti, je bilo redko opaziti kakšen kajt s takimi karakteristikami. Sedaj je ta dizajn razširjen že skozi celotno kite industrijo. To sploh ni presenečenje, saj je aerodinamično veliko bolj efektivna oblika, ima manj upora in ponuja veliko odzivnejše kajte z več moči, ožjimi zavoji in dinamičnim, direkntim občutkom.

Nov, strm profil krila vam daje več vertikalnega vzgona in manj izgube moči preko horizontalnega upora, rezultirajoč v višje skoke in boljši hangtime.


2 vpetja na kajtu. STANDARD in ADVANCE (WAVE). Tovarniško je kajt nastavljen na standard. Advance opcija poveča depower kajta in ga postavi še bolj naprej v rob okna.Bolj tolerantne lastnosti na kajtu vam sedaj omogočajo brezskrbno karvanje na valovih zaradi večjega odnašanja kajta z vetrom. Prav tako ADVCANCE opcija poveča letalske sposobnosti. Ste pripravljeni poleteti?

Agresivna geometrija krila prisili konce kril iz vode, kar omogoča refleksni relaunch.

Paket vsebuje:

- kite Trigger 10m

- pumpa

- repair kit

- torba

Komentirajte

Vaše ime:


Vaš komentar: Opomba: Obrazec ne pretvarja HTML kod!

Ocena: Slabo           Dobro

V spodnje polje prepišite varnostno kodo s slike:Potrebujete nasvet ob nakupu?

Zastavite vprašanje, odgovorili vam bomo.

031 866 355 - KITE & FUTSAL
041 735 302 - SKI & BIKE
E-mail: info@skite.si

 

Dostava

Izbrane izdelke vam pošljemo po pošti na vaš izbran naslov ali pa jih osebno prevzamete.

Plačila

V spletni trgovini vam nudimo plačilo po povzetju in plačilo po predračunu.