Blade Sanchez 3. generacija (2014)

Blade Sanchez 3. generacija (2014)

Proizvajalec: Blade
Šifra: bldsc3g
Stanje zaloge: Na zalogi
Spletna cena: 529,00€ 423,21€
Cena brez DDV: 346,89€
* Dimenzija:

Kos:  
   - ALI -   

Sanchez kiteboard deska daje riderjem uravnovešeno kombinacijo flexa, vzdržljivosti in lahkih karakteristik. Uravnovešen dizajn je ključnega pomena pri freeride deskah. Deska je primerna za vse pogoje, zelo hitro zglisira, odlično drži rob, kar je pomembno pri ostrih zavojih oz. karvanju in ima odlične zmožnosti vožnje v veter. Odpustljiva narava deske vam bo pomagala premagati vsako oviro na vaši poti.

  • Hitro izglisiranje
  • Odličen upwind in karving karakteristike
  • Odličen pop
  • Fleksibilne konice deske za kontrolirane pristanke brez poškodb

VELIKOSTI: 130x41 / 134x42 / 138x43

Single concave middle. Enojna konkava v sredini deske minimalizira upor, kar omogoča hitro izglisiranje, vendar kontrolirano vožnjo.

Double concave tips. Z dvojnimi konkavnimi špicami deske je po pristanku  voda odbita na stran, kar poveča vašo stabilnost in ohranja pristanke mehke in odpustljive.

Torsional stiffnes.  Pravokotna in torzijska trdnost na sredini deske daje direkten občutek in proizvede odličen pop za visoke skoke. Špice deske do malenkost tanjše, za kontrolirane pristanke brez poškodb.

Easy edge geometry. Rob deske je bolj raven na sredini in se bolj ukrivi proti koncu deske, omogoča hitro izglisiranje in dober oprijem v močnem vetru ter razburkani vodi.

Power pop.  Fleksibilne špice deske dajejo dodaten pop pri odrivu iz vode.

Pads and straps. Na novo oblikovani padi iz EVA pene, dajejo izreden oprijem, brez da bi žrtvovali udobje. Močna tekstura in absorberji udarcev zagotavljajo maksimalno udobje. Z obeh strani nastavljive vezi z ježkom, prav tako zagotavljajo dober oprijem.

KONSTRUKCIJA:

Paulownia wood. Čas je preučil, da je Paulownia les najbolj idealna izbira za lahek flex deske, najbolj vpija vibracije in je hkrati lahek. Vsak kos je skrbno obdelan s CNC strojem za zagotavljanje kvalitete.

Tri-Axle Fiber. Unikatna trislojna plast vlaken, enakomerna razporedi sile v tri smeri za direktnejši občutek in dodatno podporo.

TPE Lamination. Nova tehnologija izdelana le za Blade je UV odporna in ščiti desko pred obrabo in delaminacijo.

ABS Liner. ABS rob deske ščiti leseno sredico in daje odličen oprijem.

Kakšne kompromise sprejmete pri izdelavi freeride deske?

Dobra freeride deska mora imeti uravnovešene lastnosti udobja in zmogljivosti. V glavnem to pomeni dobro zmožnost držanja roba deske v vseh pogojih, zgodnje glisiranje, dobre upwind karakteristike in lahko spustitev roba. Te karakteristike običajno zahtevajo zaobljen rob deske – kar malo zmanjša direktnost deske. Razlika se sicer opazi le če jo primerjate z freestyle desko, vendar smo z drugimi detajli ohranili direktnost! Sanchez kajt deska je odpustljiva in vedno jo boste imeli pod kontrolo.

Dvojni konkavni kanali na koncih deske so zelo majhni. Koliko res vplivajo na zmogljivost?

To lahko presodite sami doma. Preprosto dajte dve deski eno ob drugo, eno s kanali in drugo brez. Brez dvoma boste opazili veliko razliko med deskama. Z video analizam smo determinirali razlike med kanali, in vidno manj je špricanja med vožnjo v voznika pri deski s kanali.

Komentirajte

Vaše ime:


Vaš komentar: Opomba: Obrazec ne pretvarja HTML kod!

Ocena: Slabo           Dobro

V spodnje polje prepišite varnostno kodo s slike:Potrebujete nasvet ob nakupu?

Zastavite vprašanje, odgovorili vam bomo.

031 866 355 - KITE & FUTSAL
041 735 302 - SKI & BIKE
E-mail: info@skite.si

 

Dostava

Izbrane izdelke vam pošljemo po pošti na vaš izbran naslov ali pa jih osebno prevzamete.

Plačila

V spletni trgovini vam nudimo plačilo po povzetju in plačilo po predračunu.