Blade Deuce 4. generacija

Blade Deuce 4. generacija

Proizvajalec: Blade
Šifra: bldc4g
Stanje zaloge: Prednaročilo
Spletna cena: 559,00€
Cena brez DDV: 458,20€
* Dimenzija:

Kos:  
   - ALI -   

Glavni cilj letos je bil narediti freestyle in wakestyle twintip desko, ki premore odlične zmogljivost tako na flat - mirna in chop - valoviti vodi. To je implementirano z bolj pravokotno zunanjo obliko, ki brez napora reže skozi valovito vodo in zmanjša špricanje vode z dvojnimi konkavnimi kanali na spodnji strani. Letos je kajt deska zmožna še več hitrosti zaradi zmanjšanega upora in enojne konkave na sredini. Torzijska trdnost je ojačana z dodatno Tri-Fiber plastjo, ki daje v kombinaciji z leseno sredico eksploziven pop. Deska je zaradi lesene sredice iz Paulownie lažja, močnejša in nudi bolj »tekoč« upogib. Ultimativna izbira, da popelje vaš nivo kajtanja na naslednjo stopnjo!

  • Deska prinaša odlične rezultate na mirni in valoviti vodi
  • Pametna kombinacija torzijske trdnosti in mehkih špic deske
  • Učinkovit pop in direktna kontrola
  • 6'' razmak med vložki za wake vezi

VELIKOSTI

135x41 / 139x42

Power Pop. Fleksibilne konice deske dajo dodaten pop, tik preden deska izgubi kontakt z vodo, za še bolj eksplozivne trike.

Medium-High Rocker. Srednje visoko upognjena deska daje odlične karakteristike za »robljenje« in poveča pop.

Double concave channel tips. Izredno izboljša stabilnost in omehča pristanke. Dodatni kanali na koncih deske, minimizirajo špricanje.

Smart stiff distribution. Pravokotna in torzijska trdnost na sredini deske daje direkten občutek riderju in nudi izreden pop za visoke skoke in tehnične trike. Špice deske so malo tanjše, kar pripomore k več upogljivosti deske za kontrolirane pristanke, kar je pomembno tudi za vaša kolena!

Easy pop geometry. Oblika deske je bolj pravokotna od večine konkurence v tem razredu. Daje bolj direkten občutek, da je pop lahko močnejši in kontroliran.

Pads and straps. Na novo oblikovani padi iz EVA pene, dajejo izreden oprijem, brez da bi žrtvovali udobje. Močna tekstura in absorberji udarcev zagotavljajo maksimalno udobje. Z obeh strani nastavljive vezi z ježkom, prav tako zagotavljajo dober oprijem.

KONSTRUKCIJA:

Paulownia wood. Čas je preučil, da je Paulownia les najbolj idealna izbira za lahek flex deske, najbolj vpija vibracije in je hkrati lahek. Vsak kos je skrbno obdelan s CNC strojem za zagotavljanje kvalitete.

Tri-Axle Fiber. Unikatna trislojna plast vlaken, enakomerna razporedi sile v tri smeri za direktnejši občutek in dodatno podporo.

TPE Lamination. Nova tehnologija izdelana le za Blade je UV odporna in ščiti desko pred obrabo in delaminacijo.

ABS Liner. ABS rob deske ščiti leseno sredico in daje odličen oprijem.

Kakšne spremembe ste uvedli letošnje leto na deski Deuce?

Kot prvo, smo dali debeljšo plast v sredini deske za trši in direktnejši občutek v vožnji. Zunanja linija deske daje enake lastnosti tako v mirni kot razburkani vodi, prav tako ima deska več pop iz krivine. Vzeli smo lansko Deuce desko in jo močno ojačali.

Zakaj ste spreminjali velikosti?

Po mnogih testih v razburkani in mirni vodi, smo spoznali da je ožja in daljša deske veliko hitrejša. Ob tem se zmožnost vožnje v malo vetra ne spremeni, zato je to zmagovalna kombinacija.

Kaj ste naredili letos, da boste lahko konkurirali na trgu v WAKE slogu?

Enostavna sprememba letos je bila da smo spremenili razmik med vložki vijakov na 6'', da se prilegajo vsem standardnim wake vezem. Deska je prav tako trša kot lani, tako omogoča več popa in posledično dviga. Izboljšava v direktnosti pa daje riderjem kontrolirane pristanke – manj poškodb.

Komentirajte

Vaše ime:


Vaš komentar: Opomba: Obrazec ne pretvarja HTML kod!

Ocena: Slabo           Dobro

V spodnje polje prepišite varnostno kodo s slike:Potrebujete nasvet ob nakupu?

Zastavite vprašanje, odgovorili vam bomo.

031 866 355 - KITE & FUTSAL
041 735 302 - SKI & BIKE
E-mail: info@skite.si

 

Dostava

Izbrane izdelke vam pošljemo po pošti na vaš izbran naslov ali pa jih osebno prevzamete.

Plačila

V spletni trgovini vam nudimo plačilo po povzetju in plačilo po predračunu.